Italská firma, která zpracovává přibližně 70 000 tun průmyslového odpadu ročně a specializuje se na získávání kovů a vzácných zemin z použitých katalyzátorů z petrochemických a chemických závodů, hledá nové spolupracující partnery v ČR.

 Dvěma jejími klienty v tomto segmentu jsou mj. společnosti ENI a Saras. Firma také vyváží odpad (toxický i netoxický) do Německa a Rakouska, který je třeba tepelně zničit ve spalovnách nebo uložit na skládku.

Její zástupci hledají místní firmy, které by mohly:

  1. Poskytnout vyhořelé katalyzátory z chemického, petrochemického nebo farmaceutického průmyslu;
  2. České skládky (nadzemní nebo podzemní), které by mohly odpad likvidovat;
  3. Spalovny nebo cementárny, které by mohly přijímat odpad k tepelné destrukci.

Fond této společnosti také koupil čtyři podniky, které zajišťují čistírny odpadních vod pro průmyslové zákazníky. Skupina, kterou vytvořili, generuje přibližně 90 milionů eur a je největším italským hráčem na tomto trhu. Mezi její klienty patří i známé firmy Brembo, Luxottica či Leonardo.

Přímé spojení je k dispozici na vyžádání přes RHK Brno. V případě zájmu o spolupráci prosíme (nejpozději do 20.06.2024) o zaslání kontaktních údajů a stručného představení Vaší firmy v angličtině na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Tyto informace následně předáme jejímu italskému zástupci pro vaši návaznou osobní komunikaci.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size