Aktuální zahraniční poptávky, nabídky, tendry, pozvánky na akce a informace pro začínající i zkušené exportéry naleznete v novém čísle našeho e-zpravodaje Centra mezinárodního obchodu.

Tento newsletter je k dispozici všem zájemcům ke stažení ZDE.

Co můžete např. využít aktuálně:

PROPEA – PROGRAM PODPORY ČESKÝCH FIREM V ZAHRANIČÍ POKRAČUJE i v roce 2024: Ministerstvo zahraničních věcí ČR zahájilo realizaci 15 projektů na podporu ekonomických aktivit v zahraničí PROPEA. V letošním roce je pro české firmy připravena nabídka specializovaných individuálních služeb ověřených místních realizátorů ve 14 zemích v Asii, Africe, Austrálii, Americe, Evropě a na Blízkém východě. Více ZDE


Scaleupy střední Evropy, zbystřete! Přichází Sifted 100: Central Europe (přihlášky do 08.05.2024): Chcete být součástí něčeho velkého? Připojte se k Sifted 100: Central Europe a ukažte, jak rychle vaše firma roste! Sifted je takzvaně backed by Financial Times. Po úspěšném spuštění soutěže Sifted 100 ve Velké Británii a Irsku je teď na řadě Švýcarsko, Rakousko, Polsko, Česko, Maďarsko, Slovinsko, Slovensko a Lichtenštejnsko. A vy máte možnost být vidět v prestižním žebříčku. Další podrobnosti na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.


Ready for takeoff: Kanada jako partnerská země pro letecký sektor: Země javorového listu představuje pro letecký průmysl EU atraktivní cílovou destinaci s vysokým potenciálem vzájemné budoucí spolupráce. Českým firmám a výzkumným institucím, které se zajímají o možnosti kooperace s tamními partnery, nabízí RHK Brno 8. května 2024 v online módu a poté 5. –7. června 2024 během veletrhu ILA v Berlíně zajímavé příležitosti pro nové informace a kontakty. Více ZDE.


Driving Innovation - současnost a budoucnost mobility (přihlášky do 23.05.2024): Jménem Italsko-české obchodní komory zveme na italsko-české obchodní fórum, zaměřené na aktuální trendy a výzvy sektoru mobility. Tato událost se uskuteční 30. května 2024 v prostorách Parlamentu ČR v Praze. Jedná se o jedinečnou příležitost pro setkání českých a italských firem a institucí, která si klade za cíl posílit obchodní vztahy mezi Itálií a Českou republikou. Více ZDE.


GO International Business Meetings @ Nexus2050 (přihlášky do 15.05.2024): K případnému využití českým zájemcům inzerujeme pozvánku od našich kolegů z Beneluxu na akci, která proběhne 26.–27. června 2024 v Lucemburku. Zahrnuje volnou vstupenku na událost Nexus2050 (v hodnotě 250 EUR), která se zaměřuje na umělou inteligenci, udržitelnost, kybernetickou bezpečnost, finanční technologie a také na získávání a rozvoj talentů, dále účast na programu pro mezinárodní delegace včetně návštěv na místě a doprovodných akcí, dva dny b2b setkání a možnost účastnit se souběžných konferencí. Další podrobnosti na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.


I nadále Vám pak můžeme nabídnout celou řadu zajímavých bezplatných akcí, ke kterým se lze připojit přes internet v pohodlí Vaší kanceláře/domova: exportní webináře nebo online B2B jednání s potenciálními zahraničními partnery. Více ZDE.


V případě dotazů či zájmu o využití komorových služeb pro exportéry nás neváhejte kontaktovat: O. Hrdlička, tel: 532 194 918, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size