Konference BRNO INDUSTRY 4.0
Vážené dámy, vážení pánové,
 
v tomto týdnu jsme se rozhodli připravit zvláštní vydání našeho zpravodaje a informovat Vás o zahájení registrace na naši tradiční mezinárodní konferenci BRNO INDUSTRY 4.0, která proběhne online v termínu 16.–17. března.
Čeká Vás 24 špičkových přednášek, panelová diskuse i fajnová b2b. V první části vystoupí zástupci členských firem a zajímaví přednášející z ČR, Rakouska, Německa i Nizozemska.
Na dopolední část Průmysl 4.0 v době COVID-19 navážou odborné tematické sekce Digitalizace výroby, Flexibilní výroba, Kyberbezpečnost v průmyslu a Technologie budoucnosti. Kompletní program naleznete zde.
Účast na konferenci je bezplatná, registrace je otevřena zde.
Celou akci kofinancují celoevropská síť na podporu podnikání EEN a Jihomoravský kraj.
 
Hrneme to na branku Covid Necovid!
Čenda
DOTAČNÍ PROGRAM
Získejte pro svoji firmu dotaci na poradenské služby zacílené na zpracování hodnocení vodního hospodářství průmyslových podniků, které povede k dosažení úspory vody.
VZDĚLÁVÁNÍ
Seznamte se se základy aplikace MS Teams a využijte ji k aktivní komunikaci se svými obchodními partnery či zaměstnanci.
SEMINÁŘ
Přemýšlíte, komu svěřit do správy svůj majetek? Vyslechněte si zástupce lichtenštejnské společnosti pro správu majetku Phoenix Asset Risk Management AG.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Nabízíme Vám řadu zajímavých bezplatných akcí, ke kterým se můžete připojit přes internet v pohodlí Vaší kanceláře/domova.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size