Aktuálně můžete využít řadu zajímavých událostí, ke kterým se lze připojit přes internet v pohodlí Vaší kanceláře či domova: exportní webináře nebo online B2B jednání s potenciálními novými partnery ze zahraničí.

Jde např. o virtuální networkingové akce a platformy našich komorových kolegů s možností předem připravených 1:1 jednání:

Tímto způsobem budete mít možnost a prostor setkat se on-line s dalšími registrovanými účastníky z celého světa (firmy, univerzity / R&D instituce, klastry apod.)


O Japonsku: Využijte nabídku bezplatných webinářů EU-Japan Centre for Industrial Cooperation, prostřednictvím kterých získáte praktické informace ohledně vstupu na japonský trh. Více ZDE.


Smart & Technical Textiles 2024: Matchmaking Sessions and Expert Talks: U příležitosti předního mezinárodního veletrhu technických textilií a netkaných textilií TechTextil, který se koná 23. - 26. dubna ve Frankfurtu nad Mohanem, pořádá síť Enterprise Europe Network kooperační akci pro firmy, výzkumné instituce a všechny zúčastněné strany, které chtějí prozkoumat společné projekty, technickou spolupráci nebo nové obchodní kontakty s partnery z Evropy i celého světa. Zájemci se mohou na tuto bezplatnou akci registrovat do konce dubna 2024 a vybrat si zajímavé účastníky pro dvoustranná jednání. Tato setkání lze předem domluvit prostřednictvím webové platformy b2match také virtuálně (do konce dubna) nebo přímo na místě. Více ZDE.


Představení projektu výstavby nového hlavního města Nusantara: Hlavním cílem online semináře CzechTrade, který proběhne 7. května 2024, je představit stávající ekonomickou situaci v Indonésii a seznámit s projektem výstavby nového hlavního města včetně příležitostí pro české firmy. Více ZDE.


Texas - atraktivní místo pro začátek podnikání v USA: Zvažujete začátek podnikání v Americe? Právě Texas může být ideální destinací. Enterprise Europe Network při Centru pro regionální rozvoj České republiky, Slovak Business Agency společně s European American Chamber of Commerce (Texas) pořádají 22. května 2024 hodinový webinář, který Vás provede klíčovými aspekty podnikání v Texasu. Více ZDE.


Ukrajina – aktuální příležitosti pro české exportéry: Praktické informace pro české exportéry zajímající se o ukrajinský trh, analýza aktuální situace v zemi se zaměřením na současné ekonomické klima na Ukrajině, dopady války na český export a jednotlivá odvětví místní ekonomiky, analýza statistiky zahraničního obchodu za loňský rok, obory a projekty, které jsou perspektivní pro export z ČR a také praktické tipy pro obchodování, podnikání obchodních cest, organizace jednání s obchodními partnery a informace o státních iniciativách a programech na podporu podnikání v Ukrajině budou hlavními body webináře, který 23. května 2024 organizuje agentura CzechTrade. Více ZDE.


JAR a NIGÉRIE - jak na úspěšný export: Aktuální exportní příležitosti na trzích Nigérie a Jihoafrické republiky a užitečné tipy z praxe pro české firmy představí 28. května 2024 na online semináři ředitelé zahraničních kanceláří CzechTrade. Více ZDE.


Speed Match International Networking Event 2024: Tato virtuální matchmakingová akce se 28.–29. května 2024 zaměří na letecký, železniční a automobilový průmysl. Jejím cílem je, aby společnosti s podobnými výrobními kapacitami rozšířily vzájemné vztahy a své obchodní sítě. Poskytne příležitost velkým společnostem, malým a středním podnikům, komorám, klastrům, investorům, veřejným institucím a sdružením jedinečnou příležitost navázat obchodní a technologická partnerství prostřednictvím předem naplánovaných 1:1 setkání. Více ZDE.


Ministerstvo zahraničních věcí ČR pro Vás pak rovněž připravuje webináře o příležitostech pro české firmy a individuální konzultace s ekonomickými diplomaty. V jejich rámci Vám zprostředkují informace o konkrétních obchodních příležitostech, perspektivních oborech podnikání či kultuře obchodního jednání. Doporučujeme je proto využít jako základ pro podrobnější znalost podnikatelského prostředí a příležitostí zprostředkované zástupcem České republiky v místě, jehož úkolem je pomoci českým firmám v expanzi na daný trh.

Nadcházející webináře a konzultace MZV:

---


V případě dotazů či zájmu o bližší informace nás neváhejte kontaktovat: O. Hrdlička, tel: 532 194 918, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size