ADAX INVEST arena!
Vážené dámy, vážení pánové,
 
jak jsem Vás několikrát informoval, v loňském roce jsme spoluzaložili fond kvalifikovaných investorů Adax Private Equity Fund SICAV a.s. V mezičase již tento fond koupil dvě velmi zajímavé firmy a nyní cílí na další akvizice.
 
A teď pozor: ADAX se rovněž stal titulárním partnerem stadionu FC Zbrojovka Brno, více zde. Věřím, že tento fond spolu s naší členskou firmou FCZB odehraje velmi silný příběh!
 
A koukejte o patro níž na akce, které pro Vás na podzim připravujeme, věřím, že si každý/á přijde na své.
 
Přeji Vám krásnou druhou polovinu prázdnin a těším se na viděnou na našich akcích.
 
RHKB s Vámi, pro Vás, bez sebemenšího kompromisu a s absolutním nasazením!
 
Čenda
PODNIKATELSKÉ SETKÁNÍ
Golfový turnaj na 18 jamek, golfová akademie pro nehráče i neformální jednání firem, vše v krásném prostředí golfového resortu Kaskáda 22.9.2022. Registrujte si firemní flighty!
KONFERENCE
Seznamte se s připravovaným projektem BioPharma Hub, který znamená unikátní spojení moderních výukových prostor pro Farmaceutickou fakultu, špičkové výzkumné infrastruktury Preklinického centra a Molekulární medicíny Masarykovy univerzity.
DEN PRO RODINU
Udělejte radost svým dětem a vyrazte v prvním školním týdnu do ZOO! Připravili jsme pro Vás VIP zónu, komentovaná krmení, hry pro děti a můžete si opéct špekáčky nebo ochutnat speciality z grilu. Připraven je také speciální program pro cyklonadšence.
NABÍDKA
Podívejte se na nové životopisy ukrajinských pracovníků, kteří hledají práci v ČR.
GO GREEN!
Hospodaření s vodou bylo tématem našeho posledního webináře z bloku GO GREEN! Seznamte se s novinkami z této oblasti a zjistěte, kde získat finance na projekty zaměřené na vodohospodářství.
ANKETA
Pomozte nám získat aktuální a nezprostředkovanou zpětnou vazbu o Vašich názorech na různé oblasti ovlivňující podnikání.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size