Na konci srpna 2024 proběhla na RHK Brno řada jednání českých a korejských společností z provincie Jižní Kjongsang - více ZDE. Vzhledem k velkému zájmu nyní nabízíme možnost zprostředkování online schůzek s níže uvedenými jihokorejskými firmami i virtuální formou.

Mezi jejich hlavní produkty a činnosti patří optické čočky, automobilové elektronické součástky, přesné formy, polovodičová zařízení (proces spékání tepelným stlačením), výzkum a vývoj pokročilých nanouhlíkových materiálů, velkokapacitní výroba levného a vysoce kvalitního grafenu, kovová pasta, fólie a elektromagnetické stínění, zařízení pro léčbu poruch mozku a hučení v uších, kosmetika, přístroj proti stárnutí, potravinové, farmaceutické a zdravotnické materiály, prostředky pro domácí mazlíčky.

 Přehled prezentací korejských firem:

V případě Vašeho zájmu o propojení s konkrétní firmou kontaktujte: J. Martinková, T: 532 194 930, E: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size