...město pro byznys!
Vážené dámy, vážení pánové,
 
Brno zvítězilo v letošním finálovém celorepublikovém srovnání Města pro byznys. Gratulujeme! I my podnikání podporujeme, a to především svými aktivitami, čtěte níže!
 
Ve čtvrtek 16. května proběhla konference Umělá inteligence a kyberbezpečnost, koukněte na závěry a fotografie.
 
Včera opět pod taktovkou našeho předsedy představenstva Ladislava Chodáka proběhlo pasování nových členů, kde jsme krom pasovaných firem představili také aktivity našich partnerů Generali České pojišťovny, se kterou jsme podepsali smlouvu o spolupráci na další rok, a investičního fondu ADAX.
 
A v nastoleném tempu pokračujeme také v dalších dvou týdnech, čeká nás Finanční konference a podnikatelské setkání zaměřené na udržitelné podnikání spojené s procházkou či cyklovýletem. Nezapomeňte se registrovat!
 
Jsme Vaše RHKB. A – Z!
 
Čenda
PODNIKATELSKÉ SETKÁNÍ
Nasedněte na kolo, obujte turistickou obuv a vydejte se s námi poznávat okolí Brna. Start i cíl je v naší aktivní členské firmě Asio, kde bude připraven bohatý doprovodný program.
SEMINÁŘ
Bezpečnost práce z ptačí perspektivy
Aktuality, zkušenosti a diskuze na téma bezpečnost práce pro manažery a jednatele firem.

AKTUÁLNĚ
Mezi 29 nejlépe řízenými firmami Česka jsou i naši členové:
Gratulujeme!
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Firmy z našeho regionu se úspěšně zúčastnily mezinárodní B2B akce „Aerospace & Defense Meetings-ADM Sevilla 2024“, která je nejvýznamnějším matchmakingovým programem pro letecký a obranný průmysl.
GO GREEN!
V Technologickém parku Brno, byla 20. května na Mezinárodní den včel, otevřena díky naší členské firmě EPRIN včelí stezka
WEBINÁŘ
Přihlaste se, připravíme Vás na novinky zákona platné od 1. 7. 2024. Vybrané změny budou prezentovány na příkladech z praxe.
KRAJSKÁ KONFERENCE
Přihlaste se na konferenci zaměřenou na exportní a byznysové příležitosti v Japonsku a Indo-Pacifiku.  Série začíná 30. května v Brně, a to za účasti japonského velvyslance a dalších zajímavých řečníků.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2024 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size